Identifikazio eremuaArea de identificación
Erreferentzia kodeaCódigo de refencia |
---|
BUA-AMB 0011629 |
IzenburuaTítulo |
---|
Quinta almoneda del aceite de comer, bacalao y ballena. |
Hasiera dataFecha inicial | Bukaera dataFecha final |
---|---|
1628/02/20 | 1628/02/20 |
Deskribapen mailaNivel de descripción | Signatura topografikoaSignatura topográfica | DigitalizatutaDigitalización |
---|---|---|
Dokumentu unitatea (pieza / eranskina) |
L/018 · 057 · Pág. nº 111 · L/018-057 | Bai |
Saikapena Clasificación |
---|
Beste dokumentu honen baitan Forma parte de este otro documento |
---|
Edukiaren eta egituraren eremuaArea de contenido y estructura
Dokumentu mota Tipo de documento |
---|
Testuala |
Erlazionatutako dokumentazioaren eremuaArea de documentos relacionados
Kopiei buruzko informazioa Existencia y localización de copias | |
---|---|
Egoera Estado | |
Kopien kokapena Ubicación copias | Microfilm IRARGI 17A20 |
Deskripzioaren kontrolaren eremuaCampo de control de la descripción
Deskribapen datakFecha de descripción |
---|
2006-10-16 |
PDF:
Euskarriak
Azpidokumentuak
Batere ez.
Ninguno.