Identifikazio eremuaArea de identificación
Erreferentzia kodeaCódigo de refencia |
---|
BUA-AMB 0010182 |
IzenburuaTítulo |
---|
Almonedas y remates de las carnicerías y vinos blancos y candela. - Condiciones para el remate de las carnicerías. - Segunda almoneda - Tercera almoneda y remate. |
Hasiera dataFecha inicial | Bukaera dataFecha final |
---|---|
1580/03/06 | 1580/03/20 |
Deskribapen mailaNivel de descripción | Signatura topografikoaSignatura topográfica | DigitalizatutaDigitalización |
---|---|---|
Dokumentu unitatea (pieza / eranskina) |
L/004 · 046 · Pág. nº 085 · L/004-046 | Bai |
Saikapena Clasificación |
---|
Beste dokumentu honen baitan Forma parte de este otro documento |
---|
Edukiaren eta egituraren eremuaArea de contenido y estructura
Dokumentu mota Tipo de documento |
---|
Testuala |
Erlazionatutako dokumentazioaren eremuaArea de documentos relacionados
Kopiei buruzko informazioa Existencia y localización de copias | |
---|---|
Egoera Estado | |
Kopien kokapena Ubicación copias | Microfilm IRARGI 17A4 |
Deskripzioaren kontrolaren eremuaCampo de control de la descripción
Deskribapen datakFecha de descripción |
---|
2006-10-16 |
PDF:
Euskarriak
Azpidokumentuak
Batere ez.
Ninguno.